Activiteiten

Winkelcentrum Tegelen biedt variatie. De bezoeker kan hier echt van alles kopen. Van kleding tot cadeaus, van woonaccessoires tot lekker eten en nog veel meer. Zeker de moeite waard dus om het aantrekkelijke winkelaanbod van Winkelcentrum Tegelen te ervaren. Er valt echter nog zo veel meer te beleven in het centrum van Tegelen.

Evenementen
Activiteiten - winkelcentrum tegelenDe enthousiaste ondernemers zullen er alles aan doen om shoppen in Tegelen tot een aparte ervaring te maken. Daarom organiseren de winkeliers met grote regelmaat evenementen. Denk daarbij aan acties tijdens Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Sinterklaas of Kerstmis. Het zijn maar voorbeelden hoor, want in Winkelcentrum Tegelen valt altijd wel iets te beleven. Voor jong en oud. Van muziek en sport tot straattheater en dans en van kunst en cultuur tot multiculturele gastronomie.

Genieten
Kom dus eens lekker genieten van alles wat Tegelen te bieden heeft. Van Pasar Malam, Koningsdagfeesten, autoshows, Art Festival Internationaal en Ice carving. Een korte opsomming van verwennerijen voor het winkelend publiek van Winkelcentrum Tegelen. Parkeren is gratis en op loopafstand voor iedereen. Wel zo gemakkelijk.

Koningsdag
Koningsdag 2018