Activiteiten

“Hertelik Tegelen” en Kindermarkt

Op zondag 6 oktober a.s. organiseren de winkeliers in het BIZ gebied hun najaar koopzondag met als thema: ” HERTELIK TEGELEN”.
Van 12.00 tot 17.00 uur vindt er op het Wilhelminaplein een Foodtruck-festival plaats met een aantal verrassende foodtrucks! Dit in samenwerking met SPIJS! Foodfestival.
In de ochtend is er een bingo voor senioren. Tevens is er in de Kerkstraat een kindermarkt.
Kinderen kunnen voor € 3,00 een plaats huren. Na afloop en eindcontrole krijgen de deelnemers
€ 2,00 retour bij het opleveren van een schone plek! Kaartjes voor deze kindermarkt zijn te koop bij Square Kapsalon Tegelen en Carrièra Damesmode Tegelen. Ook voor een muzikale noot wordt gezorgd die dag in het centrum. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Loop gerust eens door het centrum van Tegelen en laat u verrassen!

Line-up Foodtrucks:

• Red Baron Foodtruck
• Lekker (K)eten
• De Gare Kip
• Lola Blanco
• De Wafelzusjes
• De Poffertjes Bakker

 


Winkelcentrum Tegelen biedt variatie. De bezoeker kan hier echt van alles kopen. Van kleding tot cadeaus, van woonaccessoires tot lekker eten en nog veel meer. Zeker de moeite waard dus om het aantrekkelijke winkelaanbod van Winkelcentrum Tegelen te ervaren. Er valt echter nog zo veel meer te beleven in het centrum van Tegelen.

Evenementen
Activiteiten - winkelcentrum tegelenDe enthousiaste ondernemers zullen er alles aan doen om shoppen in Tegelen tot een aparte ervaring te maken. Daarom organiseren de winkeliers met grote regelmaat evenementen. Denk daarbij aan acties tijdens Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Sinterklaas of Kerstmis. Het zijn maar voorbeelden hoor, want in Winkelcentrum Tegelen valt altijd wel iets te beleven. Voor jong en oud. Van muziek en sport tot straattheater en dans en van en cultuur tot multiculturele gastronomie.

Genieten
Kom dus eens lekker genieten van alles wat Tegelen te bieden heeft. Van Pasar Malam, Koningsdagfeesten, autoshows, Art Festival Internationaal en Ice carving. Een korte opsomming van verwennerijen voor het winkelend publiek van Winkelcentrum Tegelen. Parkeren is gratis en op loopafstand voor iedereen. Wel zo gemakkelijk.


Laatste activiteiten in Winkelcentrum Tegelen

Zomermarkt 4 juli


Koningsdag 27 april

Zaterdag 27 april was het Koningsdag. Het was gezellig druk op de Kindervrijmarkt én in het centrum.

Koningsdag-2019


Koopzondag 7 april

Koopzondag-7april-2019


Druk bezochte kermis in Tegelen!

Kermis Tegelen 2018

 

Vorige week was er kermis in Tegelen, op het Wilhelminaplein en plein 1817 stonden verschillende attracties voor jong en oud. Het was gezellig druk!

 

 


Moederdagactie groot succes 

Moederdagactie 2018

 

Afgelopen zaterdag was de Moederdagactie in het centrum van Tegelen. Met de kassabon konden klanten perkplantjes ophalen

 

 

 

 

 

 


Koningsdag in Tegelen!

Vrijdag 27 april was het Koningsdag. Het was gezellig druk op de Kindervrijmarkt én in het centrum.

Sfeerverslag Koningsdag


Lifestylekoopzondag 18 maart

Zondag 18 maart vond in het centrum van Tegelen het evenement Lifestylekoopzondag plaats. Hieronder een sfeerimpressie. Meer foto’s zijn te bekijken op de Facebookpagina van Winkelcentrum Tegelen.

lifestylekoopzondag-sfeer