We zijn begonnen

  🟡We zijn begonnen
  In de week van 13 november 2023 wordt er gestart
  met de groenwerkzaamheden aan het park in de Raadhuislaan.

  🔵Wat gaan we doen in het park?
  Er worden nieuwe wandelpaden aangelegd zodat het park meer uitnodigt tot een wandeling. Ook worden er nieuwe soorten bomen en beplanting geplaatst. De bomen die er nu staan blijven allemaal behouden.
  De verschillende boomsoorten dragen bij aan de biodiversiteit en robuust bomenbestand in Tegelen. De kunstwerken en het herdenkingsmonument in het park blijven ook behouden.

  🟡Werkzaamheden en bereikbaarheid
  Het park wordt opgeknapt door hoveniersbedrijf Herman Vaessen BV . Zij starten in de week van 13 november 2023 en zijn tot eind december aan het werk. Tijdens de werkzaamheden is het park afgesloten. De wegen rondom het park blijven bereikbaar.
  Wandelt u vaker met de hond in het park? Kijk op www.venlo.nl/hond-uitlaten voor andere hondvriendelijke locaties tijdens de werkzaamheden.

  🔵Werkzaamheden in de rest van het centrum
  Nadat de parkzone een nieuwe uitstraling heeft gekregen, starten we in het voorjaar van 2024 met de kerktuin naast de Sint Martinuskerk. Deze wordt opnieuw ingericht en ook hier wordt nieuwe, biodiverse beplanting geplaatst.

  🟡Nadat de kerktuin is afgerond, worden de werkzaamheden in rest van het centrum opgepakt. Dit is het winkelgebied vanaf het Wilhelminaplein tot en met het Raadhuis. Op dit moment zoeken we een aannemer die deze werkzaamheden in het centrum gaat uitvoeren.

  🔵Meer informatie
  Via de projectwebsite: nu.venlo.nl/centrumtegelen houden we u op de hoogte over de planning, bereikbaarheid en nieuwsberichten. Ook kunt u daar eenvoudig via het contactformulier uw vraag of reactie insturen.

  🟡Neem gerust contact met ons op
  Uw contactpersonen voor dit project zijn Melle Bloemen en Veerle van der Aar. Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: 14 077

  herontwikkeling

   


  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 uur t/m 20.00 uur

  Zaterdag
  08.00 uur t/m 17.00 uur

  *openingstijden kunnen per winkel verschillen

  Geldautomaten:

  geldmaat logo

  Waarom Tegelen?

  Gratis Parkeren
  Goed bereikbaar via A73 en N271
  Gezellige en ontspannen sfeer
  Op zaterdag grote weekmarkt
  Veel activiteiten

  Tegelen is goed bereikbaar!

  Bekijk route en parkeergelegenheid

  Weekmarkt

  Iedere zaterdag in het centrum van Tegelen van 10.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplein

  weekmarkt