Koopzondagen en -avonden

De koopzondag in Winkelcentrum Tegelen kent louter voordelen voor de bezoeker, want wat is er nu aangenamer dan te funshoppen op een echte vrije dag. De koopzondagen kenmerken zich door rust en ontspanning en geven het winkelende publiek de mogelijkheid om de hectische zaterdagdrukte te ontwijken.

Gastvrijheid
De winkeliers van Winkelcentrum Tegelen snappen terdege dat de zondag dé dag is om eens extra lekker verwend te worden voordat de energieke en veeleisende werkweek weer begint. Sluit het weekend dus lekker af en geniet van de gastvrijheid van de Tegelse winkeliers.

Spijs en drank
Moe van al dat winkelen op zondagmiddag? Relax en geniet van eten en drinken op een van de gezellige terrasjes aan het historische Wilhelminaplein of in de vele gezellige en aparte cafeetjes of restaurantjes onder de grote toren van de eeuwenoude Sint Martinuskerk.

Datum Koopzondag
De koopzondagen (13.00 tot 17.00 uur)  van Winkelcentrum Tegelen in 2019:

  • Zondag 1 december Sinterklaaskoopzondag
  • Zondag 22 december Kerstkoopzondag

Koopavond
Koopzondagen - winkelcentrum tegelenOok de koopavonden op donderdag kunnen worden gekwalificeerd als gezellige avondjes uit, want ook in de avonduren is het goed toeven in het Winkelcentrum van Tegelen. De winkels zijn iedere donderdag geopend tot 20.00 uur en kenmerken zich door een ouderwetse gezelligheid van jewelste voor jong en oud.

Veelzijdig Tegelen
Gezellig shoppen doe je dus ook op koopavonden en koopzondagen in Tegelen. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen, telkens nieuwe activiteiten voor jong en oud en de gastvrije horeca voor een kopje koffie, een smakelijke lunch of een gezellig wijntje of biertje na het winkelen. Ook op koopzondagen en koopavonden is Winkelcentrum Tegelen dus verrassend veelzijdig. Er is écht géén reden te verzinnen om niet de koopzondagen en koopavonden van Winkelcentrum Tegelen te komen. U bent van harte welkom.