PSW

PSW zet mensen in hun kracht

Over PSW
Dat ieder mens een volwaardige plaats in onze samenleving verdient, vinden wij vanzelfsprekend. Iedereen telt mee is dan ook geen streven maar een uitgangspunt. PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij het richting en inhoud geven aan hun eigen leven. Wij bieden ondersteuning bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. In 60 jaar tijd zijn we uitgegroeid naar een organisatie met 950 medewerkers en 450 vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor 1750 cliënten.

Werkwijze
Ieder mens is uniek. Dat betekent dat we elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. We zien het niet alleen als onze taak om hier steeds een passend antwoord op te geven. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en vooral ook te handelen. Daarbij vragen we om de actieve betrokkenheid van de cliënt zelf en de familie/verwanten.

AC Tegelen
In het activiteitencentrum in Tegelen bieden we dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de individuele cliënt. Dit gebeurt in het activiteitencentrum, maar ook daarbuiten in reguliere bedrijven en organisaties in de buurt. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen voor een kop koffie, thee en iets lekkers!

Adres:
PSW
AC Tegelen
Wilhelminaplein 87
5931 NX Tegelen
Tel: 077-7630556