Nieuw in het centrum: Het Kadoplein

Nieuw in het centrum: Het Kadoplein

Sinds vrijdag 23 april straalt er een feestelijke nieuwkomer op de Kerkstraat! René en Monique Heijnen hebben de deuren geopend van de nieuwe Feest & Cadeauwinkel: Het Kadoplein. Van feestartikelen en ballonnen tot aan cadeaus en chocolade van IJsco Fantastico. 
“Al 15 jaar ondernemen wij in de feestartikelen en ballondecoratie branche, met ons Ballondecoratiebedrijf Viva Balonia en Feestartikelen en Ballonnen groothandel Everloon.
Na de pandemie zijn wij gaan nadenken om anders te gaan ondernemen. In de afgelopen 2 jaar zijn vooral de particulieren klanten ons erg trouw zijn gebleven. Om hun beter van dienst te zijn, hebben wij in 2021 besloten een winkel te gaan openen.”
Zo gezegd, zo gedaan. De zoektocht van René en Monique ging van start en bracht hen vanzelf naar Tegelen. “Vanaf het eerste moment wisten wij dat we graag een pand zouden willen op de Kerkstraat in Tegelen. Wij wonen hier namelijk en hebben hier een grote klantenkring en bekenden.

Dus ben je van plan een feestje te organiseren? De vraag is niet meer waar je heen moet, maar wat je allemaal wilt halen. Een bezoekje aan Het Kadoplein kan namelijk zorgen voor een gevalletje keuzestress. “1/4 van de winkel is gevuld met feestartikelen zoals slingers, latex ballonnen en met meer dan 600 soorten folieballonnen! In de winkel laten vullen met helium is natuurlijk geen probleem.” 
Ben je uitgenodigd op een feestje of blijf je het weekend gezellig thuis? Ook dan heeft Het Kadoplein van alles te bieden. Van heerlijke bonbons en chocolade van IJsco Fantastico, tot aan een diversiteit van wenskaarten, cadeaus, boeken, tapasproducten.
Een cadeauwinkel kan niet zonder cadeaupakketten. “Erg populair is het zelf samenstellen van deze cadeau pakketten. De klanten stellen de leukste cadeaupakketten zelf samen, zoals een kraampakket of een pakket voor Abraham of Sarah.”
Een aanwinst voor Tegelen! Dat mocht het Kadoplein de laatste weken al vaak ontvangen. “Het is een feestje met jullie in Tegelen."


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur t/m 20.00 uur

Zaterdag
08.00 uur t/m 17.00 uur

Koopavond donderdag tot 20.00 uur

*openingstijden kunnen per winkel verschillen

Geldautomaten:

geldmaat logo

 

Waarom Tegelen?

Gratis Parkeren
Goed bereikbaar via A73 en N271
Gezellige en ontspannen sfeer
Op zaterdag grote weekmarkt
Veel activiteiten

Tegelen is goed bereikbaar!

Bekijk route en parkeergelegenheid

Weekmarkt

Iedere zaterdag in het centrum van Tegelen van 10.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplein

weekmarkt