weekmarkt

Bezoek ook onze weekmarkt

Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers

Passiespelen Tegelen gaat door

Passiespelen Tegelen gaat door

Op zaterdag 3 juli is de première van de Passiespelen Tegelen in openluchttheater De Doolhof eindelijk daar. Tot en met zondag 5 september spelen er 36 voorstellingen, twee keer per dag, zonder pauze en coronaproof. Heb jij al tickets? Haal ze nu via de website: Passiespelen.nl
“Iedereen heeft er ontzettend veel zin in! De motivatie is hoog, de beleving intens. Na twee keer uitstel. Eindelijk spelen! Driemaal is scheepsrecht”.
In maart 2018 werd de nieuwe tekst gepresenteerd. In 2019 startte de audities en in maart 2020 stond iedereen klaar voor de laatste repetitiefase voor de première op 10 mei 2020. Toen.. de eerste lockdown. Nu, een jaar later, mogen de acteurs dan toch het podium op tijdens het 21ste passiespel ‘Hem achterna’.
Een passiespel dat toegankelijk is voor oud en jong, voor religieuze en niet-religieuze bezoekers. Geschreven door de theatermakers Jan-Jaap Jansen en Ineke ter Heege. Leidraad is (en blijft) het verhaal over de laatste dagen van Jezus. Verwacht toch een gloednieuwe theatervoorstelling. Een prikkelende voostelling waar bekende en nieuwe verhalen samensmelten in een groots spektakelstuk over strijd, onderdrukking en verdriet. Maar vooral ook over liefde en vriendschap, vurige hoop en een oprecht geloof in een betere wereld.


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur t/m 20.00 uur

Zaterdag
08.00 uur t/m 17.00 uur

Koopavond donderdag tot 20.00 uur

*openingstijden kunnen per winkel verschillen

Geldautomaten:

geldmaat logo

 

Waarom Tegelen?

Gratis Parkeren
Goed bereikbaar via A73 en N271
Gezellige en ontspannen sfeer
Op zaterdag grote weekmarkt
Veel activiteiten

Tegelen is goed bereikbaar!

Bekijk route en parkeergelegenheid

Weekmarkt

Iedere zaterdag in het centrum van Tegelen van 10.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplein

weekmarkt