Nieuws uit het centrum

Van centrummanager Werner Schins

Nieuws uit het centrum

Nieuws uit het centrum

Tegelen is vol in ontwikkeling! Centrummanager Werner gaat daarom updates geven van alles wat er gaat spelen in en rondom ons centrum.

We gaan beginnen!

Het jaar 2022 is een belangrijk jaar voor ons centrum. Bij Martinushof gaat in het najaar de schop in de grond voor 2 nieuwe supermarkten, Jan Linders en ALDI. Maar ook de bouw van 21 huurappartementen van Antares.

De voormalige kantoren achter het Gemeentehuis worden verbouwd tot 41 zorgappartementen, en in het prachtige Gemeentehuis komt een daghoreca. Als alles volgens planning verloopt, start dit in kwartaal 4 van 2022.

Tot slot zal het gebied rond het Gemeentehuis en Raadhuislaan grondig worden opgeknapt, waarbij er een autoluwe aansluiting met veel groen naar de Kerkstraat komt.

Vastelaovend in de Kerkstraat

De mini optocht van D’n Oeles trekt vanaf 16 februari door de Kerkstraat. Hoe? Binnenkort meer hierover!

Evenementen 2022

Door de corona maatregelen waren er de afgelopen 2 jaar, nauwelijks evenementen in ons centrum. De huidige vooruitzichten zien er positief uit, dus willen wij in 2022 gaan uitpakken met een maandelijks evenement op de zaterdag. Daarom vragen wij iedereen om met leuke, creatieve, nieuwe, unieke (etc. etc.) ideeën te komen. Stuur jullie reacties uiterlijk 15 februari 2022 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De 3 leukste voorstellen worden met een mooie prijs beloond.


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur t/m 20.00 uur

Zaterdag
08.00 uur t/m 17.00 uur

Koopavond donderdag tot 20.00 uur

*openingstijden kunnen per winkel verschillen

Geldautomaten:

geldmaat logo

 

Waarom Tegelen?

Gratis Parkeren
Goed bereikbaar via A73 en N271
Gezellige en ontspannen sfeer
Op zaterdag grote weekmarkt
Veel activiteiten

Tegelen is goed bereikbaar!

Bekijk route en parkeergelegenheid

Weekmarkt

Iedere zaterdag in het centrum van Tegelen van 10.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplein

weekmarkt