Nieuws uit het centrum

Van centrummanager Werner Schins

Nieuws uit het centrum

Tegelen is vol in ontwikkeling! Centrummanager Werner vertelt wat er speelt in en rondom ons centrum. Lees je mee?

Evenementen 2022
Er zijn slechts 2 reacties gekomen om mijn eerdere oproep. Hierin vroeg ik om leuke, creatieve, nieuwe, unieke ideeën aan te leveren voor een nieuw (maandelijks) evenement op de zaterdag.
We verlengen daarom de inzendtermijn tot 1 april 2022. Ook aanvullende ideeën voor bestaande evenementen zoals de Koningsmarkt op 27 april en de traditionele Zomermarkt op 21 juli zijn welkom. De 3 leukste voorstellen worden met een mooie prijs beloond. 
Stuur je reactie en idee.


Gemeenteraadsverkiezingen
Op 16 maart 2022 mogen we onze stem uitbrengen voor een nieuwe gemeenteraad. Jouw stem is heel belangrijk, vooral nu na bijna 4 jaar van plannen, onderhandelen en verbinden met diverse politieke partijen over de toekomst van ons centrum. 
Er moet in de komende raadsperiode doorgepakt gaan worden. Denk aan de bouw Martinushof, verbouwing Gemeentehuis en de herinrichting van het centrum. Allemaal belangrijke projecten die van start gaan, en waarbij de nieuwe gemeenteraad een belangrijke stem in heeft.
Er zijn in totaal 39 raadszetels te vergeven en het aantal deelnemende politieke partijen in Groot Venlo is met 2 gestegen naar 11. De SP doet in 2022 niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Voorjaar in de kerkstraat
Binnenkort gaan we de Kerkstraat op een feestelijke manier aankleden om het voorjaar een extra kleurrijk tintje te geven. Wat dit is, blijft nog even een verrassing. 


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur t/m 20.00 uur

Zaterdag
08.00 uur t/m 17.00 uur

Koopavond donderdag tot 20.00 uur

*openingstijden kunnen per winkel verschillen

Geldautomaten:

geldmaat logo

 

Waarom Tegelen?

Gratis Parkeren
Goed bereikbaar via A73 en N271
Gezellige en ontspannen sfeer
Op zaterdag grote weekmarkt
Veel activiteiten

Tegelen is goed bereikbaar!

Bekijk route en parkeergelegenheid

Weekmarkt

Iedere zaterdag in het centrum van Tegelen van 10.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplein

weekmarkt