Winkelcentrum Tegelen biedt een zeer grote diversiteit aan winkels

Hier onder het overzicht van alle winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca.

Huisartsenpraktijk Donné

Huisartsenpraktijk Donné

Eindelijk was het zover! Op 8 april is Huisartsenpraktijk Donné officieel verhuist van de Gasthuisstraat naar de Kerkstraat 12B in Tegelen. Helaas niet met een spetterend openingsfeest maar trots zijn Eugène Donné en zijn team zeker.

Eugène nam 6 jaar geleden de praktijk over. Een lastige start maar samen met zijn vrouw heeft hij de praktijk gemaakt zoals het nu is. De nieuwe locatie past helemaal bij de visie van de praktijk, zo open en laagdrempelig mogelijk. Daarnaast is het een stuk groter dan op de vorige locatie. “We zijn van 2 praktijkkamers naar 6 gegaan. Dit is een locatie waar we verder kunnen groeien. Ons team bestaat nu uit 9 personen maar we gaan zeker verder uitbreiden. Op dit moment ben ik de enige waarnemende huisarts, in de toekomst zou ik er graag nog een 2e aan het team willen toevoegen.”

Eugène werkt daarnaast ook op verschillende buitenposten zoals bij de kloosterzuster en bij kleine gemeenschappen. De expertise van de praktijk ligt namelijk bij de ouderenzorg, waarbij ze nauw samenwerken met zorginstellingen. “Ik zie verkoudheidsklachten zelf steeds minder. Hierin krijg ik nu ondersteuning van een physician assistant, ook een medische zorgprofessional. Het leukste aan mijn werk vind ik in teamverband een persoonlijk zorgplan opstellen. Bijvoorbeeld met een verpleegkundige, PA en specialist ouderengeneeskundige. Dat is echt maatwerk."

"In de toekomst zie ik nog meer samenwerkingen zoals met bijvoorbeeld thuiszorgorganisaties, fysiotherapeut en diëtist. Een compleet aanbod aanbieden om de beweging meer richting de wijk te krijgen. De weg naar het ziekenhuis zo ‘onaantrekkelijk’ mogelijk te maken door dezelfde kwaliteit aan te bieden alleen sneller en persoonlijker."

De praktijk is iedere dag van 08.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Tel: 077-3735976

Voor spoed: optie 1

Spoed na kantooruren: 0900-8818

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkstraat 12b
5931 NN  Tegelen
Tel:0773735976


Terug naar het overzicht

Datum

16 april 2021

Categorie

Dienstverlening

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 uur t/m 20.00 uur

Zaterdag
08.00 uur t/m 17.00 uur

Koopavond donderdag tot 20.00 uur

*openingstijden kunnen per winkel verschillen

Geldautomaten:

geldmaat logo

 

Waarom Tegelen?

Gratis Parkeren
Goed bereikbaar via A73 en N271
Gezellige en ontspannen sfeer
Op zaterdag grote weekmarkt
Veel activiteiten

Tegelen is goed bereikbaar!

Bekijk route en parkeergelegenheid

Weekmarkt

Iedere zaterdag in het centrum van Tegelen van 10.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplein

weekmarkt