Activiteiten

  Het Winkelcentrum biedt variatie.

  De bezoeker kan hier echt van alles kopen. Van kleding tot cadeaus, van woonaccessoires tot lekker eten en nog veel meer. Zeker de moeite waard dus om het aantrekkelijke winkelaanbod van Winkelcentrum Tegelen te ervaren. Er valt echter nog zo veel meer te beleven in het centrum van Tegelen.

  foto3.jpg
  Image

  Activiteiten

  De enthousiaste ondernemers zullen er alles aan doen om shoppen in Tegelen tot een aparte ervaring te maken. Daarom organiseren de winkeliers met grote regelmaat evenementen. Denk daarbij aan acties tijdens Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Sinterklaas of Kerstmis. Het zijn maar voorbeelden hoor, want in Winkelcentrum Tegelen valt altijd wel iets te beleven. Voor jong en oud. Van muziek en sport tot straattheater en dans en van en cultuur tot multiculturele gastronomie.

  Genieten

  Kom dus eens lekker genieten van alles wat Tegelen te bieden heeft. Van Pasar Malam, Koningsdagfeesten, autoshows, Art Festival Internationaal en Ice carving. Een korte opsomming van verwennerijen voor het winkelend publiek van Winkelcentrum Tegelen. Parkeren is gratis en op loopafstand voor iedereen. Wel zo gemakkelijk

  Image

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 uur t/m 20.00 uur

  Zaterdag
  08.00 uur t/m 17.00 uur

  *openingstijden kunnen per winkel verschillen

  Geldautomaten:

  geldmaat logo

  Waarom Tegelen?

  Gratis Parkeren
  Goed bereikbaar via A73 en N271
  Gezellige en ontspannen sfeer
  Op zaterdag grote weekmarkt
  Veel activiteiten

  Tegelen is goed bereikbaar!

  Bekijk route en parkeergelegenheid

  Weekmarkt

  Iedere zaterdag in het centrum van Tegelen van 10.00 tot 16.00 uur op het Wilhelminaplein

  weekmarkt